vineri, 5 martie 2010

Cine merge în club ?

Este o doamnă venerabilă, are 69 de ani, în cartea de identitate se numeşte Ruth Flowers. După nume şi accent ar putea fi o englezoaică numai potrivită pentru un salon cu fotolii victoriene şi picturi cu lorzi la vânătoare de vulpi. Ar intra în scenă, firesc, un five o'clock tea simandicos.

Ceva-ceva tulbură această imagine: doamna şi-a ales numele de scenă DJ Ruth. Decorul şi orele s-au schimbat instantaneu.

Scenă? Doamna este DJ în cluburi de noapte din Franţa. În loc să tricoteze sau să moţăie în faţa TV-ului, Ruth a descoperit că îi place să mixeze muzică pentru tineri şi să plonjeze în vâltoarea decibelilor de tehno. Au încurajat-o şi fiul, şi nepotul.

Adică muzica nu are vârstă...

5 comentarii:

coryamor spunea...

eu cunosc personal o doamna venerabila care acum are 84 de ani, e englezoaica, iar in urma cu vreo 10 ani si-a luat carnetul pentru motociclete! (in anglia). la 60 si ceva a invatat sa cante la pian si sa inoate, iar anul trecut s-a dat cu una din salupele acelea ale groazei, care ating o mare viteza (si in care eu nu m-as vârî nici sa ma platesti) si i-a placut la nebunie viteza!!!!si pe ea o vad in stare sa invarta discurile :) daca s-ar pricepe. poate invata curand :) am sa-i sugerez.

to-morrow spunea...

@coryamor: umitoare doamna cunosti! vad ca niciodata nu e prea tarziu de motocicleta, salupa, pian! :) ar trebui sa ii spui de dj ruth, poate se ambitioneaza :)

Dana spunea...

Gandindu-ma la experienta ultimilor 2 ani, printre englezi si englezoaice, chiar nu ma mai mira nimic. Bravo lor, ca stiu sa-si traiasca viata asa cum le place, indiferent de varsta !

to-morrow spunea...

@Danangib: tu trebuie sa stii cel mai bine, ca traiesti printre britanici; eu salut ideea de a crede in proiecte, oricand.

coryamor spunea...

i-am trimis imediat un mail cu linkul, ce credeai? :) doamna sta cu orele si pe internet (skype, youtube) si s-a distrat la vederea "colegei" :)