vineri, 18 iulie 2008

Oameni care vor sa citeasca

Frunzaresc netul si, din link in link, nu stiu cum s-a facut, ca am ajuns pe un blog care face un apel pentru strangerea de carti. Biblioteca din Beius are nevoie de carti. Oamenii de acolo au nevoie de carti.
Mai jos, textul apelului:

"Dacă aveţi prin bibliotecă nişte cărţi de care v-aţi plictisit, care vă încurcă sau pe care credeţi că nu le veţi reciti, biblioteca din Beiuş are mare nevoie de ele. Aveţi ocazia, fără să vă coste mai nimic, să faceţi o faptă de două ori bună:

- nişte oameni dintr-un orăşel fără prea multe oferte pentru petrecerea timpului liber vor avea ce citi.

- nişte cărţi pe care dvs nu le iubiţi vor avea şansa să găsească cititorii care să le aprecieze.

Este păcat să aruncaţi nişte cărţi sau să le condamnaţi să zacă pe un raft, când ele ar mai putea bucura atâţia cititori. Este păcat ca nişte oameni cărora le place să citească să fie despărţiţi de cărţi doar pentru că nu au bani să le cumpere şi nu au nici de unde să le împrumute.

Nu este decât un pas mic înfara rutinei noastre de zi cu zi, dar poate fi un pas mare pentru beiuşeni.

Dacă sunteţi din Bucureşti este chiar foarte simplu: puteţi lua legătura cu Gina Anghelescu - 0723.568.430 sau gina_anghelescu[arond]yahoo[dot]com- şi, dacă îi duceţi cărţile la birou, care se află în centru, le va expedia ea.

Dacă sunteţi din provincie, le puteţi trimite pe adresa Bibliotecii Municipiului Beiuş, Piaţa Samuil Vulcan nr.14, Beiuş, jud. Bihor, cod poştal 415200

Dacă treceţi prin Beiuş le puteţi duce personal la Librăria Gabriela.

Detalii suplimentare pe http://lecturi.blogspot.com sau http://criza.blogspot.com

Nu în ultimul rând, îi veţi reda optimismul omului extraordinar care este autorul celor două bloguri de mai sus şi care a iniţiat apelul."



Comentariu propriu si personal: Asadar, exista si oameni carora nu le este de ajuns salata formata din tv, ziare si net(cine are)? Asta chiar ca e o veste buna... sa purcedem...

Niciun comentariu: