vineri, 18 septembrie 2009

Anii '80 – luna viitoare

Invazie germană la Sala Polivalentă. O să adulmecăm un strop din parfumul anilor 80, cu aromă de pop.

La Bucureşti vin Bad Boys Blue, pe 13 octombrie. În prezent formula este: John McInerney şi Carlos Ferreira. Jamaicanul Trevor Taylor (solistul de la începuturi) nu se mai află printre noi, şi nici Andrew Thomas.

Ei asigurau fundalul muzical al petrecerilor de acum 20 de ani: You're a woman, Hungry For Love, Kisses And Tears… Petreceri la care părul tapat era obligatoriu, la fel ca şi sacourile/sau bluzele cu mâneci suflecate şi umeri cu pernuţe.

Ia luaţi şi ascultaţi:









Alphaville erau alţi oaspeţi nelipsiţi de la distracţia anilor '80. Big in Japan, Forever Young, Sounds Like a Melody animau amosfera şi se dansa într-o veselie. Era unul din modurile de evadare din cenuşiul acelor ani.





Nu râdeţi de frizuri sau de haine – toate acestea erau cool în anii 80. Oamenii râdeau, flirtau şi se iubeau ca şi acum.

8 comentarii:

coryamor spunea...

ahhhh iti multumesc, iar ma porti inapoi in timp (si-mi place!!!) imi aduc aminte ca azi de majoratul fratelui meu (in 87) si de muzica si de toale (fratele meu e cu 6 ani mai mare decat mine). ce fain!!!!!!!!!
iar cand am obtinut o caseta cu alphaville parca il apucasem pe sf sisoe de picior!!

coryamor spunea...

doamne, cat e de gay tipul de la alphaville! ei vezi, in anii 80 nu mi-as fi dat seama chiar daca l-as fi vazut! :)

to-morrow spunea...

@coryamor: mie mi se pare excelenta muzica pop, pentru petreceri; habar n-am de orientarea tipului din alphaville (si nici nu ma intereseaza, drept sa-ti spun, daca are iubit sau iubita), stiu doar ca imi place teribil cum canta. Ca si bad boys blue, inseamna ceva armonios, greu de gasit in muzica actuala.

sorin spunea...

rideau,flirtai, se iubeau...si mai ales dansau in doi...ca si acum?

to-morrow spunea...

@Delaskela: exact; doar nu vrei sa spui ca acum nu se mai danseaza in doi! am imbatranit eu si nu mai sunt conectata la prezenta :) ?

to-morrow spunea...

"la prezent" - ignora "a"-ul scapat din tastatura.

vio spunea...

habar n-aveam ca bad boys blue sint "nemtsi":).
da-mi plac mult, la fel si alphaville, in genereal ascult, nu ma uit, asa ca mare lucru despre felul in care arata interpretii nu prea stiu.
a, da, de fapt de felul meu ascult muzica serioasa! adica rockereli, blabla. ce sa ma mai ascund dupa deget, azi la munca a rulat non-stop un cd pe care erau citeva slagare de valoare:) semnate sabrina, samantha fox etc. mi-a facut placere sa le reascult.
asadar, multumesc:)

a, imi place si asta:
http://www.youtube.com/watch?v=9zF65zu2HvM&feature=related

to-morrow spunea...

@vio: daaaa, suna bine cantecelul. Pai vezi ca erai vecina cu BBB (anul acesta e aniversarea lor de 25 de ani) si cu Alphaville? :)
Ce e muzica de valoare? Ce iti place. Incap aici si pop si rock :)