miercuri, 3 septembrie 2008

Număr record de tocuri cui în alergare


(poza de aici)
Emoţii, julituri şi încântare ieri, în Sydney, Australia. 265 de persoane au alergat cale de 80 de metri. Cu tocuri-cui de 3 inchi (7,6 cm). Majoritatea - femei însă şi câţiva bărbaţi au avut curajul să încalţe pantofi cu toc şi să intre în cursă.

Câştigătoarea a fost Brittney McGlone, de 18 ani, alergătoare profesionistă. Încălţată cu pantofi regulamentari cu toc de aproape 8 cm, Brittney a ajuns prima la linia de sosire şi a câştigat premiul: 5000 de dolari australieni şi un trofeu în formă de pantofi. Cu toc cui.

Cursa a reprezentat şi un nou record mondial: la precedentul eveniment, care s-a desfăşurat în Olanda, au participat numai 150 de persoane.

Mai jos puteţi privi cum s-a întâmplat totul.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am vazut si eu stirea si mi s-a parut un concurs foarte simpatic!! Ma bucur ca au participat si barbati, ca sa poata intelege mai bine ce simtitm cand alergam dupa autobuz!! :))

to-morrow spunea...

Sa stii ca e nevoie de cutezanta ca sa te urci pe tocuri cui; in randurile femeilor, eu cunosc cateva care ezita :)

Amalia spunea...

Am observat că depinde şi de calapodul pantofului Sunt unii care vin turnaţi, aş putea circula în ei toată ziua, în schimb cu alţii e ceva mai greu. De alergat cu ei n-am mai încercat de mult :)

to-morrow spunea...

Un pic as putea alerga dar nu ma incumet pe distante mari...accidents happen :)